Vezeték nélküli rendszerek

A már kész lakásokba és épületekbe ajánljuk a PARADOX vezeték nélküli rendszereit, melyek ugyanolyan megbízhatóak, mint vezetékes társaik. Gyakorlatilag minden felmerülő kérdésre tudunk találni vezeték nélküli megoldást.

Vezetékes Rendszerek

A már évtizedek óta bizonyított PARADOX vezetékes rendszerek mindig megbízhatók. Ajánljuk újonnan épülő, vagy felújítás alatt lévő házakba, lakásokba. Lehetőség van a végletekig bővíteni a rendszert, akár vezeték nélküli eszközöket is csatolhatunk hozzá, vezérelhetjük távirányítóval is.

Átjelzési megoldások

Napjainkra teret hódítottak a GSM, valamint az IP alapú átjelzési megoldások. Legyen szó akár távfelügyeletről, akár saját készülékeinkre való átjelzésről, különböző eszközökkel gyakorlatilag bármi lehetséges. Ezen eszközök használatával lehetőségünk nyílik a riasztónk távoli vezérlésére is, akár a garázskaput is vezérelhetjük távolról.

BlueEye Telefonos Applikáció

Vezérelje rendszerét bárhonnan, bármikor a BlueEye applikációval. Kapjon értesítéseket riasztásról, hibákról, élesítésről, hatástalanításról. Kezelje DB7 kaputelefonját az applikáción keresztül! Elérhető iOS és Android készülékekre is!