PARADOX SWAN LEÁLLÁS

Ahogyan többen már értesültetek róla, a Paradox SWAN szerverének szolgáltatásában probléma merült fel.

Ezzel kapcsolatban a Paradox az alábbi közleményt adta ki:

„Április 28-án, pénteken, montreali idő szerint 13:15-kor a SWAN adatbázisban hiba lépett fel.

Jelenleg nem tudjuk azonosítani, hogyan történt ez. Biztosíthatjuk, hogy kivizsgáljuk a helyzetet.

Szerencsére megtaláltuk a módját annak, hogy helyreállítsuk a webhelyinformációkat, azonban ez egy hosszadalmas eljárás, amely eltart egy ideig. Jelenleg az adatok érvényesítésén és az összes hiba kijavításán dolgozunk. Becsléseink szerint ez még egy-két napot vehet igénybe. Néhány webhely már visszakapcsolódott, mások pedig fokozatosan fognak visszakapcsolódni.

Éjjel-nappal azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbbet tegyük a normális működés helyreállításáért. Megértjük a kapcsolatvesztés komolyságát, és osztozunk a problémában. További bejelentéseket montreali idő szerint ma délután teszünk.

Elnézést kérünk a fenti kellemetlenségekért.
Minden tőlünk telhetőt megteszünk a normál működés helyreállítása érdekében.”

Az applikációban többen már az alábbi üzenetet találhatjátok:

„SWAN szolgáltatás visszaállítva

Kedves Ügyfelünk, a SWAN szolgáltatás helyreállt. Azokban a ritka esetekben, amikor a „panel kicserélődött” üzenetet kapja, kérjük, küldje el a panelen található aktuális sorozatszámot és a helyszín adatait a support@paradox.com címre. Bármilyen más csatlakozási probléma, vagy lejárati időre vonatkozó értesítés esetén, amely nem a legutóbbi számlának megfelelően csökkent, kérjük, küldje el nekünk a telephely azonosítóját és e-mail címét, hogy javíthassuk. A következő napokban 30 napos előfizetést adunk hozzá minden Swan oldalhoz.

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, és továbbra is szolgáljuk Önt.”

További hírek

Fontos információk

PARADOX SWAN LEÁLLÁS

Ahogyan többen már értesültetek róla, a Paradox SWAN szerverének szolgáltatásában probléma merült fel. Ezzel kapcsolatban a Paradox az alábbi közleményt adta ki: „Április 28-án, pénteken,