TECHSON Kamerák

A rendszereket két nagy csoportra osztjuk: analóg és IP kamerák. Az IP kamerák esetében sokkal nagyobb felbontásról és adatkommunikációról beszélhetünk, mint AHD társainál. A fejlődő technikai világban már leginkább az IP kamerák kapnak szerepet. Mind funkciójukban, mind szerelhetőségükben egyszerűbbek. A rendszert gyakorlatilag csak hálózati kábellel kötjük össze, amint keresztül a szükséges áramot is megkapja (PoE). Itt is lehetőség nyílik vezeték nélküli megoldásokra, azonban ebben az esetben az áram helyi biztosítása szükségessé válik.

 

A felhasznált típusok megállapításában szerepet játszik, hogy otthoni, vagy üzleti felhasználásról van szó, illetve hogy milyen igényei vannak a megrendelőnek.

Mindig online

Amennyiben a rögzítő számára internet hozzáférést biztosítunk, úgy okos-telefonunkról bármikor beletekinthetünk rendszerünk élőképébe, vagy visszanézhetjük a felvételeket akár külföldről is.

SuperLive Plus

A SuperLive Plus egy ingyenes applikáció, amelyre egyszerre több különálló rendszert is csatlakoztatni lehet. A program gyakorlatilag teljes hozzáférést biztosít a rögzítőhöz, akár legyen szó beállításról, vagy a felvételek megtekintéséről. Távolról ki tudunk menteni felvételeket adott időintervallumban is.